Loppmarked

Hei!

For dere som har fulgt en stund nå, så vet dere at jeg jobber med et prosjekt og har lyst til å fortsette.  Dermed vil jeg arrangere loppmarked  i starten av august.

Jeg håper flere kan melde seg på, jeg trenger:

noen som kan stå i kassen.

servere kaffe.

Ta i mot donasjoner, og hjelpe meg med å sette det opp til loppis dagen.

Målet er  å samle inn penger slik at man kan gjøre noe bad og pasientrom , som blir brukt til isolat.

Planen er å holde  det i Hamar eller Elverum, litt etter hvilken lokaler vi kan få.

Har du noen du kan donere bort til en god sak? ta gjerne kontakt.

har du lyst til å bidra ved å hjelpe til, ta gjerne kontakt.

sykehusprosjekt@gmail.com , pm på facebook eller kontakt skjema.

Advertisements

Et mål i siktet!

cropped-krc1ernhoo9emumll69elw6frmg4pkq6ysvqqftukq2a.jpg

Bildet er funnet på nrk sine sider og er fra da Elverum sykehus var nytt i 1920. Fantastisk flott! har funnet så mange fine bilder ,av mange forskjellige sykehus, tenkte å vise de frem litt her fremover.

Etter å ha startet dette prosjektet og se hvor engasjerte alle blir,  og hvilken glede de ansatte får har jeg lyst til å fortsette på neste prosjektet.

Jeg må få noen hint om hvor det trengs og jeg vil så gjerne ha hjelp til å samle inn penger til disse prosjektene.  Det første går til å samle inn penger til 2 bad og et pasientrom, hvor de som er isolat kommer..  vil du du bidra? trykk her for spørsmål eller kontakt  oss  Her

Målet i første omgang er 150.000kr er dere med??

 

 

 

Sykehus prosjektet

Sykehus prosjektet

Som lege og pleier ved et sykehus, går du mange kilometer hver dag gjennom lange ganger, i dette tilfellet slitne og utdaterte ganger og rom. Pasienten møter dette når de kommer inn, på sitt mest sårbare. Jeg har fått muligheten til å gjøre noe med, og har fått fargerike,borge og pagunette på laget! de sponser både maling, tapet og tekstiler. Vi tar for oss gang,ekspedisjon og matsal. I den forbindelse setter jeg i gang kronerulling i håp om at flere vil være med å bidra slik at vi kan ta et pasientrom. Det er der de som er i isolat eller dødende kommer.Vi vet hvordan miljøet påvirker oss både fysisk og psykisk, så dette kommer til å hjelpe og glede både pasienter og de flinke damene/mennene som jobber hver eneste dag for at vi skal bli friske. i tillegg håper jeg at noen kan hjelpe meg med å skaffe litt nye møbler.

Etter å takket ja, fikk dem to valg på design siden:

Medisin 2 valgte forslag nr 1 og vi er nå i gang med malingen.  pastelldrøm blir mellom fender og det blir tapet med ramme ved siden av hver pasientdør. Borge sponser tapet og fargerike sponser maling.

sykehus progresjon